Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Milyen szövegszerkesztőt használjak?

Melyik szövegszerkesztő programban küldjem be kéziratomat?

A Windows világban legyen ez Word, a Linuxban pedig Open office.

Miért?

Mert a korrektornak olyan programot kell használnia, hogy a szerző láthassa a javasolt módosításokat. Nem a nyelvtanit, mert ott erre nincs szükség, de a mondatok hangulatát, lényegét befolyásoló módosítási javaslatokat. A szerző könnyen el tudja fogadni, vagy elvetni az egyes javaslatokat. A könyv nyers szövege így probléma nélkül, az általánosan használt eszközökkel elkészülhet.

A könyv tipográfiai szedésére, tördelésre a Word úgysem alkalmas, azt a későbbi munkafázisban egy professzionális szerkesztő programra kell majd konvertálni. A Word illetve Open Office fájlokat a tördelő konvertálja, ezzel Önnek nem szükséges foglalkoznia.

 

Főoldal | Sitemap