Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Hány példányban adjam ki a könyvem?

100, 500 vagy 1000

Szabadon dönthet. De általában javasoljuk a 100, 500 és 1000-es példányszámokat. Igény esetén köztes darabszámokat is elfogadunk.

Azt előre megmondani, hogy pontosan hány példány fog fogyni a könyvéből,  lehetetlen. Mégis előre jó eltervezni, mi legyen a könyve sorsa, a példányszám ennek egyik sarkalatos pontja. Minél nagyobb az egyszeri gyártási darabszám, annál olcsóbb egyetlen kötet ára.

100 példány - előnyök és hátrányok

100 példánnyal már "el tud indulni". Akár marketing irányba, akár könyvkritikusok megkeresésére. Ez tulajdonképepn az ajánlott minimum példányszám. Ha ennél kevesebbet szeretne, akkor a könyv bizonyosan csak a szűk baráti körnek fog készülni.

500 példány - előnyök és hátrányok

500 példánynál indíthat könyvesbolti akciókat, és ofszet technikát is választhat a gyártáshoz. Ennél a példányszámnál nyílik meg lehetősége a cérnafűzött, keményborítós kötésnek is. Adott esetben komolyabb befektetés, de ezt javasoljuk, ha a könyvmegjelenést komolyan gondolja.

1000 példány - előnyök és hátrányok

1000 példánynál nemcsak a könyvesboltokba juthat el, hanem a könyvek eladása esetén már haszonra is szert tehet.

Ennél nagyobb példányszámot első körben semmi esetre sem javasolunk elsőkötetes szerzőinknek. Annak sincs értelme, hogy legyártassunk 3000 példányt és utána a raktározásért fizessünk.

A legóvatosabb megoldás

Az 50-es példányszámot akkor javasoljuk, ha elsőre nincs szüksége nagy példányszámra, mert a könyvet ad hoc módon szeretné újra és újra megrendelni, amikor szükség van rá. Ilyen lehet például egy tankönyv egy tanfolyam diákjai számára. Főképp előnyös ez a megoldás, ha időközben kisebb-nagyobb módosításokat vagy bővítést is szeretne eszközölni a szövegen, melyre így módja nyílik.

 

Olvassa el a könyvpiaci elemzésünket is a tényszerú adatok után!

Főoldal | Sitemap