Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Kovács Hédi

Kovács Hédi portréÖnéletrajz.

Születtem…., na jó nem olyan rég, de ahhoz nagyon is rég, hogy megírjam. Azóta is próbálok felnőni a feladatokhoz és az életkoromhoz. Vannak napok, amikor sikerül és vannak, amikor nem.


Iskoláséveim hogyan másképpen, humánérdeklődésem ellenére egy reál-iskolában teltek.  Igyekeztem magamba gyűrni a számítógépes ismereteket, és legyűrni a szálldorgó képzelet és az örök álmodozás iránti vágyat. Hát ez sem sikerült mindig  tökéletesen!

Ha azt írnám, egy belvárosi lakásban nőttem fel, igaz is meg nem is. Ott nőttem fel fizikai értelemben, de egyébként???

Már rég nem ott lakom, laktam sok helyen, de a felnőtté érés folyamata még mindig tart!

Felnőtté válásom nehéz szakaszában 21 éve  kísérőm az egyetlen férfi , akinek muszáj volt mellettem maradnia. Ő a gyerekem.
Talán az egyetlen ember, akihez igazán tartozom!


Egyszer megpróbáltam külföldön élni. Aztán megpróbáltam még többször. Pedig micsoda országot választottam, és micsoda lelkesedéssel!
Vagy én voltam kevés, vagy az ország túl nagy falat, de a torkomon akadt! Vele együtt néhány személy is megfeküdte a gyomromat! Na, nem úgy…!
Többet nem mondhatok magamról. Minden más a könyv lapjain olvasható.

A LiLLi kiadónál megjelenő könyve:

Az ausztrál feleség-féleség

Főoldal | Sitemap