Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Szklerózis multiplexből gyógyult

ma terepauataként praktizál az USA-ban

Pat Wagner azon kevesek egyike, akik betegből egyből gyógyítóvá lépnek elő. "BEE ALL YOU CAN" olvashatjuk a háttérben. Jelmondat és zsójáték egyben.

17591-ik méhszúrást láthatjuk.

A Magyar Apiterápiás Társaság véleménye:

Rendkívül fontos, hogy maga a film is felhívja a figyelmet az allergiára. Sajnos van itt egy-két apróság, ami nem teljesen igaz. Van olyan lehetőség, hogy a méh ne veszítse el életét a szúrás következtében. Igaz a youtube-on nem találtunk olyan filmet, ahol ez megjelenne. Már 1935-ben Beck Bodog, magyar származású, New Yorki apiterepauata is használta a módszert.

Fontos: A film nem az Önterápia népszerúsítésére került idézésre. A méhméreg különlegesen érzékeny egyéneknél halált is okozhat. Konzultáljon mindenképpen szakértővel, végeztessen el egy jó allergia-tesztet. A komplex terápia megfelelő komponensekbőlállva megsokszorozza a méhméreg hatását.

Dr. Körmendy-Rácz János

Főoldal | Sitemap