Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Borrelia burgrorferi

a sokarcú parazita

A borrelia a legújabb kutatások szerint nem csak a lyme kór kialakulásáért felelős.  

A spirálfúró formájú Borrelia pontosan úgy viselkedik, mint a spirálfúró, átfúr a vérérfalon, megy, amerre akar.

Ennél persze sokkal többet tud:

1. Be tud menni a fehérvértestbe

2. Antibiotikum hatására összegömbölyödik, mint a sün, és sértetlenül megmarad.

3. Változatja formáját.

4. Biofilmet alkot.

A német rövidfim ezekre mutat példát:

A Magyar Apiterápiás Társaság kiegészítése a filmhez:

A Borrelia és a Sifilisz rokonok, csak a Szifilisz kisöccs a Borelliához képes. A Borellia Biofilm képződési hajlamát az Orvosi Hetilapban tették közzé először a világon. A biofilm olyan mint a lufi, körbeveszi a közömbösítendő testet. Ez a biofilm elnyomja az immunválaszt, mert nem csak be tud fúródni a fehér vértestbe, de körbe is tudja venni azt. Innentől az immunválasz eltűnik, a hagyományos antitest tesztek nem hatékonyak.

Borreliával fertőződött a humán világ 40 %-a. Hosszú ideig tünetmentes, de utána szinte bármi beüthet: Alzheimer, Lyme - mégpedig a krónikus...

És szinte mindenhol megtalálható, terjeszti a harapós házi légy, a szúnyog, és a kullancs is. De megtalálható az utcai telefonok kagylóján (100%) és a salátabárok salátáinak 80 %-án...

Dr. Körmendy-Rácz János

Főoldal | Sitemap