Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



LiLLi üzenetek: fórum és blog

Akár olvasó, akár író, osztozzon a közösség erejében

Kérdések helye és tapasztalatok cseréje. Szóljon hozzá a blogban és a fórumban!

A LiLLi fórumon kezdeményezheti új téma indítását vagy a már meglévőkhöz is hozzászólhat. Beszélje meg a könyvkiadással kapcsolatos kérdéseit a többi szerzővel! Találkozhat a többi szerzővel, fényképészekkel, grafikusokkal. Kérdezzen, véleményezzen, kételkedjen, dicsérjen, kritizáljon! A könyvkiadás során a fórumozók ötletei is sokat segíthetnek.

Könyve marketingstratégiájához értékes válaszokat kaphat, ötleteket szerezhet és tapasztalatokat ismerhet meg.Mit csináljon és mit nem érdemes. Kinek mi vált be, és mi nem. Mire kell figyelni, mi a fontos?

Vagy ha olvasta valamelyik könyvet, szóljon hozzá, írjon róla, vagy ha nem tetszett, írjon jobbat! (Ebben a LiLLi technikai háttere is segít!)

 

Megnézem a LiLLi Blogot

Írok a Fórumba vagy megnézem

Főoldal | Sitemap