Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.LiLLi Kiadónál frissen megjelent Fáy Gedeon Szellemi képsorozata

2008 májusában megjelent

Fáy Gedeon könyve: Szellemi képsorozat.

Több, mint 200 oldalon tárja elénk Fáy Gedeon (egykori emigráns diplomata) az 1910 évek végétől az ezredfordulóig áttekintett életén keresztül: érzéseit, történeteit, visszaemlékezését.

A szemléletes, könnyen olvasható műben felvonul a teljes magyar diplomácia, s ott lehetünk a magyar történelem sorsfordulóit meghatározó beszélgetéseken, eseményeken. Többek között a világháború történetéhez és 1956-hoz is kapunk ebben a memoárban fontos adalékokat.

Tudja Ön, hogy miért nem bombázták a magyar településeket a szövetségesek? Akkor, amikor Drezdát például földig rombolták?

Már kapható a LiLLi könyvesboltjában!

Főoldal | Sitemap