Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Teller Ede Üzenetek egy marslakótól

A Magyar Nukleáris Társaság a Paksi Atomerőmű Zrt. támogatásával 800 középiskolát ajándékoz meg egy tudományos érdeklődésre joggal számot tartó művel, Teller Ede: Üzenetek egy marslakótól c. könyvével.

Teller Ede születésének 100. évfordulójára

A könyv 2008-ban, Teller Ede születésének 100. évfordulóján különleges aktualitást nyert, a kötet Teller Ede előadásainak, jegyzeteinek válogatását taralmazza. A könyv leírását http://www.lilli.hu/shop/product/86/uzenetek-egy-marslakotol.html oldalon találja meg.

Az érintett iskolákat e-mailben értesítettük. Amennyiben nem kaptak e-mailt illetve időpontot egyeztetnének, vagy érdeklődnek, hogy Önök kapnak-e kötetet, akkor forduljon hozzánk emailben a LiLLi kukac CCSI pont hu email címen.

A könyv személyes átvételére egyeztetett időpontban meghatalmazással a LiLLi Kiadó budapesti, XIII kerületi irodájában van lehetőség.
A könyv a személyes átvételen túl csomagküldéssel is eljuthat az iskolákhoz. Ehhez az iskola egyik tanárának regisztrálnia kell az oldalon, és kosárba kell tennie az alábbi Szolgáltatás-t
Csomagküldési szolgáltatás "Teller Ede Üzenetek egy marslakótól c. könyve ajándékként" - a kiszálíltás ára 1400 Ft.
A szolgáltatáshoz kérjük, válassza az utólag fizetést.
Főoldal | Sitemap