Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.Mindegy, hogy melyik nyomdában nyomtatják a könyvemet?

Nem mindegy...

Milyen szempontok döntenek egy nyomda kiválasztásánál?

Első szempont a nyomda technológiája:

Milyen nyomdagépeken, milyen papírra, milyen vágógépekkel és milyen fóliázógépekkel dolgozik?

Látott már olyat, hogy egy nyomtatott könyv nehezen hajlott vagy hullámosak voltak a lapjai? Ezek az egyszerűbb nyomdatechnológia külső bélyegei.

A LiLLi Kiadó az egik nagyobb, professzionális és megbízható digitális nyomdával működik együtt. Megkerestük az egyik legjobb offszet nyomdát is. Így szerzőink biztosak lehetnek benne, hogy könyveik kiváló minőségben készülnek el.

A második szempont a nyomda ára

Itt is optimumra törekedtünk. A versenyképes árak a kiváló minőség mellett minden partnerünk alapkövetelményei.

Hamarosan elérhető lesz a nyomdai technológiákat is tartalmazó kézikönyvünk, amelyet minden regisztrált felhasználónk ingyenesen megkap. Regisztráljon még ma, hogy az elsők között vehesse kézbe az elektronikus könyvet.

IGEN, REGISZTRÁLOK.

Főoldal | Sitemap