Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.Regisztráció

Alapadatok
segítség
Az Ön neve (valódi vagy írói név)
segítség
Az Ön leendő felhasználóneve rendszerünkben (Login név) Egy szó lehet, betűkből (a-z) és sz,máokból (0-9) állhat.
segítség
Az Ön leendő jelszava rendszerünkben.Betűk (a-z) és számok (0-9) kombinációjából képezze!
segítség
Jelszó mégegyszer: Tekintettel arra, hogy a jelszó megadásakor a szokásos módon nem látszódik a karaktersorozat, az elgépelés elkerülése érdekében kétszer kell a jelszót megadni.
segítség
Az Ön email címe
További adatok
segítség
Az Ön weboldalának címe. Ha megadja, akkor a fórumon bejegyzése mellett megjelenik.
segítség
Az Ön irányítószáma
segítség
Város
segítség
Az Ön címe
segítség
Ország
segítség
Telefonszám: A kiszállításkor sikertelen kiszállítás esetén a futár ezen a telefonszámon kíséreli meg egyeztetni Önnel azt, hogy mikor szállíthatja ki könyvét. Célszerű mobiltelefonszámot megadni.
segítség
Feliratkozás hírlevélre
segítség
Kitől, honnan értesült a portálról? Kérjük, segítse marketing munkánkat azzal, hogy megadja, mely oldalról, vagy kinek a révén jutott el hozzánk. Ha nem kívánja megmondani, akkor csak egy pontot írjon. A MIKSZÁTH-JÁTÉKBAN kötelező megadni a pontszámításh
Szerzői regisztrációhoz szükséges adatok
Amennyiben Ön szerző szeretne lenni rendszerünkben az alábbi adatokat is ki kell töltenie.
Figyelem!
Ezeket az adatokat a későbbiekben már nem tudja változtatni, kérem pontos adatokat adjon meg!
segítség
Anyja neve
segítség
Születési hely
segítség
Születési idő
segítség
Adószám: Szerzőként Ön jogdíjat kap. Ebből esetenként a portálnak adóelőleget kell levonnia, és bevallást kell készítenie. A szerzői adóbevalláshoz az adószámra szükség van. Ha később akarja megadni, írjon egy pontot '.'.
Általános szerződés az író és a portál között
Regisztrációs feltétel
Regisztrációs feltételek:
Könyvek
A portálon kétféle könyvet lehet vásárolni. Olyanokat, amelyeket a partnerkiadók adtak ki és a terjesztéssel megbíztak bennünket, vagy amelyeket a szerzők saját felelősségükre tettek árusítható formában közkinccsé.
A portál használata során a felhasználó elfogadja jelen feltételeket úgy, mintha azok írásban, két fél által aláírva kerültek volna megkötésre. Felhasználó a checkbox bejelölésével a felhasználói feltételeket magára érvényes és kötelező írásos szerződésként elismeri és betartja.
A könyvek tartalmáért a szerzők felelnek. Amennyiben valamely műre panasz érkezik, akkor azt a panaszt a LiLLi.hu kivizsgálja. A szerzőkkel kötött szerződés szerinti eljárásokat foganatosítja.
Adatok
A felhasználó a regisztrációjakor megadott személyes adatainak tárolásához hozzájárul azzal, hogy azokat a Portál csak vásárláskor, a vásárlás bonyolítására, a küldemény kiküldésekor alvállalkozó alkalmazásakor adhatja át harmadik félnek. Más célra a Portál a személyes adatokat nem használhatja fel.
Felhasználónak, a fórumba történő írás esetén csak a neve látható, de nem jelenik meg a címe és az email címe.
Rendelési feltételek
A felhasználó megrendeléséért teljes körben felel. Amennyiben a megrendelt könyveket a felhasználó nem veszi át, akkor 1500 Ft postaköltséget köteles öt munkanapon belül a CCSi Kft számlájára befizetni, vagy átutalni. Késedelmes fizetés esetén a Polgári Törvénykönyvben megfogalmazottak az irányadóak.
Nemfizetés esetén a felhasználó felhatalmazza a portált arra, hogy megadott elérhetőségei illetve a kapcsolódásakor használt hálózati, számítógép és egyéb azonosítók alapján adatait ISP és email szolgáltatóktól kikérje.
Fórumhasználat
A felhasználó a portál használata során a közerkölcsbe ütköző, uszító és egyéb módon a portál szellemétől idegen fórumbejegyzése esetén a portál a bejegyzést törölheti, a felhasználót felfüggesztheti.

A LiLLi kiadó által üzemeltetett NAGYKOVÁCSI fórum és havilap témájú újság internetes fórumának használati feltételei
A LiLLi kiadó külön fórum weboldalt üzemeltet, amelyen már a megjelenés előtt álló cikkekhez bárki véleményt fűzhet.
A felhasználó a regisztrációkor hozzájárul ahhoz, hogy a Kiadó saját kiadványában az olvasói vélemények rovatban a hozzászólásokból idézzen, vagy azokat teljes terjedelmében közölje. A szerző kifejezetten hozzájárul a nyelvtani korektúrához is. A felhasználásért a véleményt formáló szerző díjazásra nem tart igényt.
A LiLLi Kiadó az olvasói levelekben a felhasználó által megadott nicknevet fogja feltüntetni, kivéve, ha maga az üzenet is tartalmaz aláírást.

Szállítási feltételek
A szerzők külön szerződésben megfogalmazott szerződéses feltételek esetén publikálhatják könyvüket.
A kiszállításkor a megrendelőnek ellenőriznie kell a csomag sértetlenségét. Sérült csomag esetén azonnal jelezni kell a kiszállítást végzővel a sérülés tényét az átvételi íven. Amennyiben a megrendelő elmulasztja jelezni a sérülést és ennek hiányában a kiszállítást végző nem ismeri el a felelősségét, akkor az ebből eredő károkért a LiLLI.hu portál nem felel.
Számla kiállítása
A LiLLI.hu-t üzemeltető CCSI Kft. a megrendelésen szereplő számlázási címre állítja ki a számlát. Amennyiben a megrendelő vevő ettől utólag el kíván térni, akkor személyes egyeztetés után a CCSI Kft telephelyén 500 Ft + ÁFA díjazás ellenében módja van ezt megtenni az eredeti számlapéldány egyidejű beszolgáltatása mellett.
A szerződés a felhasználó és a CCSI Kft., 1139 Budapest, Váci út 85. között a kattintással létrejött.
A * -gal jelölt mezők kitöltése kötelező! Ha valamely mező Önre mégsem vonatkozik, írjon bármilyen karaktert!
Főoldal | Sitemap