Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Milyen nyomdatechnikát válasszak?

Offszet vagy digitális?

Az alkalmazott nyomtatási technika két dologtól függ:

  • A könyv formátuma
  • A könyv előállítási darabszáma

Amíg a digitális nyomdagépek az A szabvány szerinti papírokkal dolgoznak, az offszet gépek a B-s szabvány szerinti méretekkel. Mindegyik géppel elő lehet állítani bármilyen méretet, csak nem mindegy, mennyi a hulladék. Ha nincs megkötés és a könyvet szabadon méretezhetjük, akkor lehet a könyv példányszámára koncentrálni, és a kedvezőbb árú technikát tudjuk mellérendelni. A LiLLi Kiadó automatikusan mindig a kisebb költséggel járó előállítási technológiát javasolja, ha a szerzőnek nincsenek konkrét elképzelései, melyeket viszont maximálisan figyelembe veszünk.

Ökölszabály, hogy a fekete-fehér beltartalmú könyvek színes borítóval nagyjából 500 példány alatt digitális, 500 felett offszet technikával nyomtatva olcsóbbak.

Ha tudja könyvének adatait, pl. karakterszém, akkor szívesen adunk Önnek egy kalkulációt. Írjon nekünk!

Ha mindenféle egyéb technika, tudás érdekli a könyvkiadásról, akkor regisztráljon hírlevelünkre!

Főoldal | Sitemap