Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Milyen előnyei vannak az elektronikus könyvnek?

 

1. Ár. Az elektronikus könyv nem kerül papírra kinyomtatásra, az egy pdf állomány. A könyvet, akár a papír alapút, minden tekintetben nyomdakészre kell készíteni: korrektúra, tördelés, borító készen kell, hogy legyen. Tehát az elektronikus könyv tartalmát tekintve semmiben nem marad el a papíralapú társaitól. Sőt, egyetlen könyvnek lehet elektronikus és papír megjelenése is. Az elektronikus könyvnél azonban nem kell nyomdatechnikát fizetni, ezért az ára sokkal kedvezőbb. Egy-egy elektronikus könyvet már két buszjegy áráért meg lehet kapni.

2. Nincs kiszállítási díj. Ez az olvasónak további megtakarítást jelent.

3. Nagyítható, akár egész képernyőn olvasható.

4. Gyors. Ha egy könyv kifogy, és POD technikával igény szerint kerül legyártásra, akkor az mindenképpen néhány napba kerül. A csomagolás, postázás is idő. Az elektronikus verzió azonnal gyártható, és azonnal kiküldhető.

5. Biztonságos. A mai elektronikus könyvek már jelszóvédettek, így csak az tudja elolvasni, aki megkapta a jelszót. Minden könyv személyre szóló jelszóval kerül gyártásra, így minden elektronikus könyvról lehet tudni, hogy az kinek a példánya.

6. Környezetbarát. Gondolja el, hogy maga a nyomtatás, a könyv csomagolása, majd maga a postai szállítás mennyi környezeti erőforrást, papírt, benzint fogyaszt el, melyet így egyszerűen meg lehet takarítani.

7. Az ára miatt rendkívül kedvező a szerzők számára. Mi az 1-10 kötetes szerzőknek a legfontosabb? Az, hogy akár pozitív, akár negatív kritikát, valamilyen visszajelzést kaphassanak a regényükről, könyvükről. Ezt csak úgy kaphatják meg, hogy sokan olvassák a könyvet. Ehhez pedig az egyik jó út lehet az elektronikus könyv.

 

A LiLLi Exkluzív Könyvesboltjában minden szerző forgalmazhatja a saját könyvét elektronikus formában is. Maradt kérdése? Írjon nekünk!

Legfontosabb kulcsszavaink: E-könyv, e-book, Elektronikus könyv

 

Főoldal | Sitemap