Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Mi az a POD könyvgyártás?

Angol szó a könyvnyomtatás egyik speciális módszerére.

 

A digitális nyomdatechnika olyan szintre fejlődött, hogy a nyomda kicsi példányszámban is elő tudja állítani a nyomdaterméket. Mind az ofszet, mind a rövidített ofszet technika alkalmazásával egyetlen könyv kinyomtatásának költsége elég magas, ezért nem igazán kifizetődő ezzel a technikával normál könyveket nyomtatni kis példányszámban.

A digitális technikával elérhetővé vált az, hogy egyetlen könyv is nyomtatásra kerülhessen.

POD = Print on Demand, azaz nyomtatás igény szerint. Azaz amikor egy könyvre szükség van, akkor nyomtatják ki.

Ez minden elsőkötetes szerzőnek kiváló lehetőség. Amikor rendelnek a könyvből, akkor lehet a könyvet legyártani. A szerzőknek a sok kérdés közül csak az egyik lehet a könyv 100-2000-3000 példányban történő legyártása,. A legfontosabb az olvasókhoz történő eljutás kérdése.

Ha többet is meg szeretne tudni a digitális és az ofszet technika közötti különbségről, vagy arról, hogy mikor melyiket célszerű választani, akkor jegyezze elő a 2009 évi Könyvkiadás alapjai c. elektronikus könyvünket.

Főoldal | Sitemap