Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Koncz Erzsébet

Zsike

Koncz ErzsébetLakhelyeim legfőképp: Szekszárd, Százhalombatta, Budapest, Százhalombatta.

Iskolák, amelyek érdekeltek:

Kaposvár: belovagló-képző
Zöld Kakas Líceum
Budapest: lovastúra-vezető

Hogy ki, meg hogy mi… vagyok, aki vagyok… lennék, de inkább nem. Két név, egy elő, meg egy utó. Egy test, fogyatkozóban /Negyven. Kilóban mérve/. Szétesett, darabokra és szilánkokra törött érzelemhalmaz, tökéletesen elszeparálva a logikus gondolkodástól. Az agyam nemrég még megvolt, most egy képen van önmagában. Balta választja ketté, akárcsak a jókisfiúk frizuráját az ötvenes évek trendjében. Mi még? Legrosszabb rémálmod. Kibírhatatlan kapcsolatod. Félelmeid, és szorongásaid vagyok.

Hívj Zsikének, azt szeretem. Szám vagyok a BNO diagnosztikai rendszerben, szám vagyok a nyugdíjellátási hivatalban, szám vagyok a helyi rendőrségen, és paranoid gondolkodásra programozott agyam arra enged következtetni, hogy szám vagyok az FBI adatfeldolgozó rendszerében is. Nárcisztikus egóm arra enged következtetni, hogy nem csak egy szám vagyok az FBI adatfeldolgozó rendszerében. Önbizalomhiányos egóm meg arra, hogy még csak egy nyomorult kis szám se vagyok - sehol. Életképtelen vagyok. Nulla. Még az se, mert a nullák élete kerek. És még gurulni is tudnak.

Korábbi könyveim:

Lélekhasadás

Tükörcukor

További munkáim:

  • Pár éve a CyberBooks kiadó megbízásából írtam saját tapasztalatból táplálkozva az anorexiáról, bulimiáról, és a borderline személyiségzavarról egy-egy ismeretterjesztő jellegű ötvenoldalas könyvet, de a kiadó időszakos becsődölése miatt ezek nem kerültek nyilvánosságra.
  • Az idén ősszel újraindult kiadó portálján voltam szerkesztő, korrektor, és rovatvezető, amely rovat a gyakori nyelvtani és nyelvhelyességi hibákat vette soron.

A LiLLi kiadó gondozásában megjelenő kötetem:

Hadd érezzek egy kicsit veled

Főoldal | Sitemap