Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Wér Vilmos

Wér Vilmos portré

Budapesten, 1944.10.10-én születtem. Az általános iskolát Dénesfán, Babóton, Maglódon végeztem, majd a gimnáziumot Csornán, Innsbruckban, Mosonmagyaróváron.

Pécsett szereztem magyar-német szakos diplomát a tanárképzőn, azt elvégezve lettem gyakornok a Dunántúli Naplónál, 1968-ban. A MÚOSZ belpolitikai szakán végeztem, majd a tördelő és képszerkesztői akadémiát is. Egy év múlva kerültem a Komárom-Esztergom megyei laphoz, a Dolgozók Lapjához, amely 1990-ben átalakult 24 Órává. Mellékállásban idegenvezető is voltam, ehhez a belker-főiskolán kellett diplomát szerezni.

Katonának is vittek, a tolmácstiszti szakon szereztem oklevelet. 1993-ban Új Magyarország - olvasó, majd vezető szerkesztő, 1994: Páneurópa Magyarország - főtitkár, 1996: Pannon Lapok Társasága - központi főszerkesztő, 1998 vissza Tatabányára.

2003 óta önálló vállalkozás: a HarangLáb alapító főszerkesztője, helyi lap, a hetedik évfolyamában, Tatán, ahol az állandó lakhelyem van. Családi állapot: nős, 3 lány a nevemen, hat unoka.

 

A szerző LiLLinél megjelenő kötete:

Leltár

Főoldal | Sitemap