Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Mit jelent az előrendelés?

Mi a könyvgyártás legtakarékosabb módja? Az előrendelésről

Mit jelent az, hogy rendelhető egy könyv?

A könyv vagy raktáron van, vagy rendelhető. Ha rendelhető, akkor azt a mai modern világban elterjedőfélben lévő technikát jelenti, hogy a könyvet nem gyártották le többezer példányban, hanem csak akkor gyártják, ha arra megrendelés érkezik. A Print on Demand vagy POD angol terminológiával élve azt jelenti, hogy a könyvet igény esetén nyomtatjuk.

A LiLLi Kiadó lehetőséget biztosít a szerzőknek arra, hogy ne kelljen nagy példányszámban legyártani a könyvet, hanem minden időszakban - ami néhány hét az összegyűlt megrendelések számának megfelelő kötetet gyárt le. Az egyetlen kötet fajlagos költsége sokkal magasabb, mint egy 10, vagy egy 20 kötetes kisebb szériáé. Így az olvasónak olcsóbb, a szerzőnek jobb, mert több olvasó tudja megvásárolni. A kiadónak is jobb, ha nem egyesével kénytelen gyártania a köteteket. Megerősíthetjük azt az általános vélekedést, miszerint a mindenkinek kedvező megoldások népszerűek,  - ezt tapasztaljuk ennél a megoldásnál is.

Főoldal | Sitemap