Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Crownvell, Peter

Peter Crownvell_t

Peter Crownvell

alias Nagy István


1963. december 6-án, Budapesten született. Gondtalannak éppen nem nevezhető gyermekkorát Óbudán élte szüleivel és leány testvérével. Itt végezte általános iskolai, majd a középiskolai tanulmányait. Később, szüleivel ellentétben, akik vidékről költöztek a fővárosba szerencsét próbálni, ő a nagyvárosi életet cserélte a nyugalmasabb vidéki életre. Közben neki is megadatott a szerencse, hogy továbbtanuljon, munkát vállaljon, megnősüljön, és apa lehessen. Első házasságából született fiúgyermeke, aki a Márk nevet kapta. Művészlélek, aki inkább alkot, mintsem rombol. Minden érdekli. Szeret gondolkodni, elmélkedni, filozofálni az élet furcsaságain, érdekességein. Rengeteget olvas, tanul és sportol. Írói vénája igen hamar megmutatkozik, de, talán mivel későn érő típus, csak sokára adja a fejét írásra. A vidéki élet adja meg a lehetőséget arra, hogy gondolatait megossza másokkal. Második könyve, hasonlóan az elsőhöz, érdekes témát, a reinkarnáció lehetőségét boncolgatja. Nyilas jegyben született és talán pont ezért hisz abban, hogy semmi sem véletlen, na és persze, hogy semmi sem lehetetlen. Veleszületett intelligenciája sok mindenre nyitottá teszi, ezért is olvas el fiatalon mindent, ami például a „para”-témában fellelhető. Művei ezeknek az információknak az esszenciái.

 

Korábbi kötete:

Morphogenezis. 2008

A LiLLi Kiadónál megjelenő kötete:

Zoé öröksége, LiLLi Kiadó, várhatóan 2009

Kapcsolódó videó:

Zoé öröksége

Főoldal | Sitemap