Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Nemzetközi Könyvfesztivál Budapest, 2009

Millenáris

A LiLLi kiadó standján ismerkedhettek szerzőink és olvasóikkal, dedikálhatták könyveiket. A könyvfesztivál ugyan inkább szakmai, mint kifejezetten elárusításről ismert, mégis elkelt néhány tucat kötet a szerzők könyveiből.

A könyvfesztivál dedikálói

Szalay Károly dedikálSzalay Károly dedikálta az Embert mégse ettünk és a Politikai pornó c. köteteit. A dedikáció Pénteken volt. Vasárnap ismét találkozhattunk a szerzővel, ugyanis a 80 évével igazi tapasztalt szerzőként meghívottja volt a nagy-pódiumon megrendezésre került jubilláris írók körbeszélgetésének. Sok sikert, jó munkát a következő kötetéhez, és minden írónknak hasonlóan gazdag írói pályát kívánunk!

 

Bulyáki Erzsébet dedikálLegfiatalabb írónk Bulyáki Erzsébet bevallotta, hogy dolgozik a következő köteteken.

 

SGyermekeink modernkori kedvence FINDUSZ megálmodója is dedikált a Fogadóban. Sven Nordquist kötetei a General Press kiadónál jelentek meg. Csetepaté csak abból adódott, hogy az idő rövidebb volt, így pótdedikálásokat is kellett szervezni. A LiLLi Kiadó munkatársa maga is készíthetett riportot Svennel. Megtudtuk, hogy most más témákon dolgozik, a macska lepihent. Sven igazi idealista, nem engedte meg, hogy macskájának arca legyen a FINDUSZ üzletlánc reklámfigurája. Gratulálunk!

 

A hagyományos születésnapi köszöntöttek a műsorvezető hangoztatása szerint csupán kicsi keresztmetszetét

képezik a jeles íróknak. Álljon itt náhányuk Neve és képe.

 

Főoldal | Sitemap