Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



LiLLi.hu ajánlata könyvkiadóknak

kiadók készletei fogyásra ítéltettek

Ha a kiadójánál vagy Önnél mint szerzőnél található valamely könyvből "elfekvő" példány, akkor azt a LiLLi.hu könyvesházán keresztül értékesítheti.

Ha könyvéből sok van még raktáron, könyvét a LiLLi.hu is eladhatja. Hogyan? Miért? Kinek? Íme a válaszok:

  • A könyvesboltok polcain mindig kell a hely az új könyvek számára. Egy könyv ezért vagy egyáltalán ki sem kerül a kirakatba és a polcra, vagy csak rövid ideig lehet ott. Az olvasóknak így nem sok lehetősége marad a könyv megismerésére.
  • Az internetes könyváruházak többségében nem lehet egy könyvet megismerni, nem lehet azt mint könyv "kézbe venni" és belelapozni.
  • Az internetes könyváruházak többségében a mű tartalma szerint nem lehet keresni. Ezáltal ha valaki csupán barátjának, ismerősének az érdeklődési körét ismeri, akkor ilyen módon nem talál rá a könyvre. Keresett Ön már olyan könyvet, amiben például Szolzsenyicin szerepel? Egy átlagos internet könyváruházban nem kereshet a tartalomra, legfeljebb a szerzőre vagy a mű címére. A LiLLi.hu-n a könyvek teljeskörűen indexelésre kerülnek, így rákereshet a könyv tartalmára és a szavai, kifejezései alapján rátalálhat a keresett műre.

Amikor egy kiadó valamely könyve az évek során elfogy, gyakran előfordul  a folyamatosan jelentkező egyéni olvasói megrendelések ellenére, hogy ezek az igények nem kerülnek kiszolgálásra, mert utánnyomásra nincs lehetőség. A kispéldányszámos könyvkiadás LiLLi.hu által megvalósított két modelljének bármelyikével újból forgalmazhatóvá válik a korábban elfogyottnak hitt kötet: akár a magánkiadás, akár az internetkidás modelljét választja a kiadó.

Főoldal | Sitemap