Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



P.L. Ladislaus

alias Petrán László

P.L. LadislausP.L. Ladislaus

...alias Petrán László

1976. október 26-án született hajnali 4 óra 50 perckor Budapesten. Pilisvörösvári lakosként élt 2007. július 3.-áig, mikor is szerencsét próbálva ellátogatott az Egyesült Királyság London nevű metropoliszába, hogy új életet kezdjen, új életcélokat maga elé téve. A kint töltött idő közben egy teljesen váratlan dolog tűnt fel életében: az írás.

 

 

A LiLLi Kiadónál megjelent első kötetének címe: Papírfigurák.

A Papírfigurák oldala

Szeret tanulni, ez az egyik hobbija, jelen pillanatban az angol mellett a japán nyelv van folyamatban. Későbbiekben egy újabb nyelvet is felvett a tanulandó nyelvek listájára: a kínait. Érdekli sokminden: csillagászat, űrkutatás, programozás, robotika, pszichológia, fegyverek, művészetek, Japán, Kína és megannyi más dolog.

Személyes vonzódása a katonai dolgok és a távol keleti kultúrák iránt érdekes ötvözetté álltak össze és elkezdte élete első könyvét, a Papírfigurákat.

Írásában felhasználta személyes tapasztalatait a lőfegyverek terén, melyet a katonaságnál és később egyéb lőtereken szerzett. Szereti a harcászatot, sok rendőrségi, katonai stratégiát ismer, harci szimulációs játékokban vett részt, melyeket a mai napig használnak gyakorlatozásra szerte a világon.

Mindez ötvöződött a kínai kultúrából áradó kecsességgel, hatalmassággal, ősiséggel és ezek segítettek a Papírfigurák ötletét kézirattá majd később könyvvé formálni.

Első könyve után a másodikba kezdett, és már tervezi a harmadik részt, elindítva ezzel a Papírfigurák könyvtrilógiát.

Érdeklődése a forgatókönyvek iránt is egyre nagyobb, így a jövőben elkészíti a Papírfigurák könyv első részének forgatókönyv változatát, majd ezt követi a többi rész a jövőben.

Főoldal | Sitemap