Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Tankönyvkiadás egyedi igényekre szabva

tanórai és szakköri könyvek, kiadványok, évkönyvek

Ha iskolájukban olyan tárgyakat is tanítanak, amelyekhez nincs tankönyv, vagy másikat szeretnének, és jó lenne könyvből tanítani, akkor most egyszerű lehetőségük nyílik szakkönyv, tankönyv kiadására. A digitális könyvkiadással kis példányszámban is elérhető áron megjelentethetik könyveiket. Pontosan annyi könyvet nyomtathatnak ki, amennyire szükségük van. A könyv közvetlenül eljut a tanárokhoz és a diákokhoz, biztosan nem a raktárban fog porosodni.

A digitális tankönyvkiadás mindenkinek a legjobb megoldás.

Az iskolának:

  • Olyan tárgyat is oktathatnak, amelyet eddig megfelelő tankönyv hiányában nem lehetett.
  • Tanáraik szakszerű, kézbevehető segédletből taníthatnak
  • A könyvek pontosan annyi példányban készülnek, amennyire az adott évfolyamon szükség van. A digitális nyomdatechnikával kisebb példányszám mellett is gazdaságos a könyvkiadás.

A könyv szerzőjének:

A szerző akár évente is felülbírálhatja, pontosíthatja a kéziratot például olyan tárgyak, szakkörök esetében, ahol a gyors fejlődés, a változó érdeklődés, a súlypontok módosulása a könyv gyakoribb aktualizálását teszi szükségessé.

A diákoknak

Nem fogynak ki a könyvből, hiszen évközben is folyamatosan pótolható, rendelhető. Adott esetben akár kedvezőbb árú is lehet, mint a hagyományos tankönyv.

Az iskolai könyvtáraknak:

A könyvtárnak nem kell egyből duplum példányt is beszereznie, gondolva a könyv esetleges későbbi megrongálódására, megsemmisülésére. Ha a sajnálatos esemény bekövetkezik, vagy megnő a könyv iránti olvasói kereslet, egyszerűen rendelhet egy (vagy több) új példányt.

Ha cikkünk felkeltette érdeklődését, további kérdései vannak, vagy elkezdené könyvének kiadását, forduljon hozzánk bizalommal: krj@ccsi.hu
Főoldal | Sitemap