Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Magyar Apiterápiás Társaság szakcsoportjai

munkacsoportok

A Magyar  Apiterápiás Társaság a Bíróság TE - 5767 sorszámon közhasznú szervezetként nyilvántartásba vette.

Három munkacsoportot alakítottunk ki:

Apiterápiás csoport

A csoport célja a méhészeti termékek emberi gyógyászatban történő alkalmazásának kutatása, elterjedésének segítése, az egyedi, egy-két évig tartó divathullámokon túl az emberek részére a termékekben rejlő lehetőségek tudatosítása.

Az értékek tára címszó alá rövidesen elkezdjük összegyűjteni a már megszerzett anyagokat, így azok mindenki számára elérhetővé válnak.

A Méhészet márciusi számára lesz kész az az apiterápiás cikk, amely mintegy alapként szolgál minden érdeklődőnek.

Figyelmeztetés:

A terápiás célú alkalmazásoknak vannak veszélyei is. Soha ne kezdjen el megfelelő tájékozottság, orvosi konzultáció nélkül öngyógyításba. Kicsi eséllyel, de akár halálos is lehet egy Önterápia.

 

Méhegészségügyi csoport

A csoport célja, hogy a méhegészségügy területén a természetes anyagokkal, gyógynövényekkel és méhészeti termékekkel kapcsolatos betegségmegelőző, ill. gyógyító szakirodalmat összegyűjtse, kutassa, és azt a tagság számára átadja.

Ilyen lehet pl. a fehér üröm szerepének végleges és tudományos tisztázása.

A csoporthoz csatlakozók eddig megszerzett tapasztalataiból egy kísérletsorozatot állítunk össze 2010-es termelési évre. Akit érdekel, ill. résztvenne benne, kérem jelenne a LiLLi kukac ccsi pont hu címen.

Minősítési csoport

A csoport célja, hogy egy szigorúan szakmai alapon, a belépő méhészek által kialakított feltételrendszerrel felállítson egy olyan vizsgálati és minősítési rendszert, amely a természetes méz védjegye lehet a jövőben, mintegy ellenőrzött minőségű és magasabb árszintű termékkel kiegészítve a hagyományos mézpiacot.

A 2010 februári számában beszámoltam Amtmann Mária Diszzertációjáról, amely felvetéseit megvitattuk a minősítés szempontjából. Nagyon érdekes az analitika, amelyet a kutatónő kidolgozott.

 

Bárkit, akit valamely csoport munkája érdekel, abban részt kíván venni, szívesen látunk az egyesületben. Érdeklődni emailben a krj kukac apiterapia.hu címen, illetve levélben a

Magyar Apiterápiás Társaság 2094 Nagykovácsi, Széna utca 7. szám alatt lehet.

Főoldal | Sitemap