Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Méhszúrással gyógyító tajvani orvos

Szklerózis multiplex gyógyítása természetesen steril tűvel

A film a National Geographic részére készült.

A 12 éve praktizáló orvos és asszisztensei heti 200 beteget kezelnek 6000 méhszúrással. A szklerózis multiplex a bemutatott film egyik szereplőjének alapbetegsége.

A Magyar Apiterápiás Társaság véleménye:

A filmben bemutatásra kerül a méhszúrás terápia és a méhből kivett fullánk terápia első lépése. A film tájékoztató jellegű, egyébként nagyon szakszerű. A méhek a filmbeli módon csak rövid ideig őrzik meg a mérgük hatásosságát. Amikor a méhek fogságban vannak, akkor a szervezetük a tartalékokat éli fel. Ezek között van a méhméreg is, amely ugyan nem a tartalék célját szolgálja eredendően, de elhasznál belőle a méh, ha nincs természetes körülmények között. Ilyenkor a méhméreg "ereje" is csökken. 

Fontos: A film nem az Önterápia népszerúsítésére került idézésre. A méhméreg különlegesen érzékeny egyéneknél halált is okozhat. Konzultáljon mindenképpen szakértővel, végeztessen el egy jó allergia-tesztet. A komplex terápia megfelelő komponensekbőlállva megsokszorozza a méhméreg hatását.

Dr. Körmendy-Rácz János

Főoldal | Sitemap