Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



LiLLi - a könyvportál könyvesboltja

Különleges könyvet keres?

Szeretné a könyvet megismerni, mielőtt megveszi? Netán beleolvasna? A LiLLi exkluzív könyvesboltja szinte kezébe adja a könyvet, hogy azonnal beleszerethessen.

A LiLLi igényes internetes könyvesboltot vezet:  mint író, széles olvasóközönséggel megismertetheti a könyvét és ugyanitt el is adhatja. Könyvesboltunk szinte az olvasó kezébe adja az Ön könyvét. Bemutatjuk az elő- és hátlapot, a fülszöveget, a tartalomjegyzéket, valamint a név- és tárgymutatót. Az érdeklődő olvasó mindent megtud a könyvről, sőt, elolvashatja a könyvhöz csatolt kritikákat is.

Az olvasó 5-10 oldal terjedelemig magát a könyvet is megtekintheti.

A könyv megtalálását a LiLLi Könyvesboltban keresőszavak megadásával segítjük.

Ha a könyv megtetszett az érdeklődőnek, azonnal megrendelheti és a LiLLi kipostázza címére.

A szerző eközben folyamatosan nyomon követheti saját, titkos jelszavával a LiLLi portálján  műve utáni jogdíjának alakulását.

Magánkiadás

A könyvesboltban a magánkiadásban készített könyvek is, - amelyeket a szerzők a széles publikummal is meg kívánnak ismertetni - értékesíthetőek és kaphatóak.

Ritka könyvek

Könyvesboltunk különleges hangsúlyt fektet a ritkán kapható, érdekes témájú könyvekre. Ha különleges könyvet keres, nézzen körül nálunk!
Főoldal | Sitemap