Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



LiLLi - az Ön könyvének kiadója, internetes forgalmazója

Internetes árusítás és nyomdai előállítás
Az Ön fejében is megfordult már az a gon­do­lat, milyen jó lenne saját könyvet kiadni? Mi megadjuk erre a le­he­tőséget. Kiadónk az egyéni példányszámban megjelenő könyvekre szakosodott, miközben a speciális írói, olvasói igényeket is szem előtt tartja.

Kéziratból könyv = LiLLi Kiadó

Regény vagy útleírás, kézikönyv vagy me­mo­ár, gyerekkönyv vagy szakácskönyv? LiLLi, a könyvportál hozzásegíti Önt, hogy öt­lete könyv formában életre keljen, Ön pedig eljuttathassa olvasóihoz.

Ossza meg íróasztala fiókjának kincseit az ol­va­sókkal. Még ma elkezdheti könyve kia­dását!

Nézze meg a LiLLi Könyvkiadási csomagjait és válassza ki a kéziratának legmegfelelőbbet!

Miután könyv megjelent, felkerül internetes nyilvántartásunkba, amelyen keresztül Ön azonnal látja, hány példányt adott el a köny­véből. A jogdíjait automatikusan jóvá­ír­juk bankszámláján.
Főoldal | Sitemap