Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Hogyan lehet saját könyvem?

Öt egyszerű lépés és a könyv árusítása megkezdődhet
A mai modern eszközökkel a könyvkiadás is közelebb került mindannyiunkhoz. Néhány egyszerű lépés és könyve a könyvesboltban máris kapható lesz.

Az első lépés a könyv adatainak megadása

Ezen adatok olyanok, mint a cím, a könyvön megjelenő szerző neve, műfaj besorolás. Minden mező mellett talál egy kérdőjelet. A kérdőjelre kattintva részletes leírást kap arról, hogy az adott mezőbe mit kell beírni, milyen következménye lesz, ha azt nem tölti ki és hogy hol jelenik meg az adott mező tartalma.

Második lépés a könyv formátumának megadása

A könyvkiadás során okos segítséget talál a képernyő bal oldalán. Ez olyan részleteket is tartalmaz, hogy hogyan célszerű formáznia könyvét, és azt hogyan teheti meg a legkönnyebben.

Harmadik lépés a könyv kéziratának eljuttatása a kiadóba

Küldje be kéziratát most!

A kéziratot a beküldést követő munkanapon olvassuk be a rendszerbe. A normál ellenőrzések után kéziratából elkészül a nyomdakész verzió.

Negyedik lépés a borító megtervezése

Ha Ön nem maga tervezi meg könyvének borítóját, akkor mi adunk Önnek egy programot, amelyben egyszerű kérdésekre válaszolva borítóterve "automatikusan" és ingyenesen elkészül. Természetesen lehetősége van hozzáértő grafikust igénybe vennie erre a munkára.

Ötödik lépés: Ellenőrzés, árazás és publikálás

Ön letöltheti illetve elolvashatja on-line az elkészült könyvet. Amennyiben ebben a fázisban hibát talál, az még javítható. Kontroll kinyomtatása és ismerős általi elolvasása javasolt.

Főoldal | Sitemap