Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Milyen műfajban adhatok ki könyvet?

A magánkiadás válaszolhat a leggyorsabban a felmerülő igényekre

A műfaj teljesen kötetlen, de kiválasztása nem lényegtelen szempont...

El kell döntenie, hogy Ön milyen típusú szerző.

Ha a könyvpiacon szeretné könyvét értékesíteni, akkor a következőket is meg kell fontolnia:

  • Mihez ért, milyen témában érzi a késztetést, hogy könyvet írjon?
  • Tankönyv jellegű, szűk közösségi, vagy általános érdeklődésre számot tartó könyvötlete van?
  • Az Ön műfajában mennyire telített a piac? Ha többszáz Önéhez hasonló mű jelenik meg évente, akkor Önnek is nagyon "profi munkát" kell végeznie.

Ha a könyvet személyes ajándéknak, családi, települési vagy klub vagy bármilyen közösség krónikájának szánja, akkor néhány ötlet:

Édesapja, édesanyja, testvére, nagypapa vagy nagymama valami olyat tud, amit senki más? Történeteket mesélt, amelyek gyermekkorát meghatározták? Egy szakma, hobbi, kertészkedés, vagy mondjuk a rózsanemesítés szakértői? Netán novellákat, verseket vagy regényt írtak? Esetleg azért nem írják meg, mert azt gondolják, sohasem lehetne belőle könyv?

Legyen az Ön ajándéka szerettének az, hogy segíti kiadni a könyvét. Segít a begépelésben, az összeállításban, vagy egyéb kérdésekben.

Nem fog annál nagyobb örömet látni nagypapa, nagymama, édesapja vagy édesanyja arcán, mint amikor SAJÁT könyvét tarthatja a kezében. És mindezt Ön ajándékozhatja neki azzal, hogy közreműködött saját könyve megjelentetésében.

A saját könyvünk szeretteinknek a legszemélyesebb ajándék. Olyan, mint gyerekkorunkban a rajz. Csak azzal, hogy időközben felnőttünk, tapasztalatokat szereztünk, ezeket most megoszthatjuk másokkal, könyvünk így igazán személyessé válik.

Családi archívum, nagypapa kéziratai, nagy­mamája vagy édesanyja receptjei, a gye­re­kek rajzai vagy családi fényképalbum, le­ve­le­zés, regény, verseskötet, krimi, szak­dol­gozat vagy disszertáció? A LiLLi-nek egy­for­mán fontos min­de­gyik.

Kincseit könyv formájában a teljes család szá­mára elérhetővé teheti.

Főoldal | Sitemap