Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



A magánkiadás néhány előnye

Miért jó a LiLLi.hu segítségével kiadnia könyvét, szakdolgozatát, disszertációját?

A LiLLi.hu segítségével Ön kiadhatja könyvét, akár egy-két hét alatt is.

Először is azért,

mert saját magán kívül nem kell senkit meggyőznie arról, hogy a könyvét publikálni kellene. Miért adná át Ön saját könyvével kapcsolatos minden döntési jogát valamely harmadik személynek, akinek más lehet az érdeke, érdeklődése, mint az Öné? Olyannak, aki bizonyos kérdésekben máshogy dönt, mint  ahogy Ön döntene? A magánkiadásnál az Öné a teljes ellenőrzés. Hogyan? További cikkeinkből megtudja, vagy írjon nekünk most!

Másodszor:

ha Ön egy olyan piaci rést talált, amelyben az Ön könyve jó, és fel tudja kelteni az érdeklődést iránta, akkor Ön több pénzhez jut, mint juthatna egy általános kiadói szerződéssel. Az 5-15 % szerzői jogdíj helyett Ön 20-80 %-hoz is hozzájuthat. Amikor az Ön könyve sikeres, akkor erősebb pozícióból tud tárgyalni a nagy kiadókkal.

Harmadszor:

néhány héten belül a kezébe veheti és olvashatja könyvét. A legmunkaigényesebb esetekben is néhány hónapon belül. A nagyobb kiadók gyakran 18 hónapos ciklusidővel dolgoznak, amit borzasztó hosszú kivárni.

Negyedszer:

könyve megjelenhet a nagy eladási láncokban, - a normál könyvesboltokban és az internetes áruházakban is - ugyanúgy, mint pl. a Magvető-kiadványok.

Ötödször:

Ön megőrizheti az utókornak a saját, a települése, a klubja, vagy bármilyen más területnek az örökségét. Nem minden könyv kiadása nyereséges. Talán csak meg akarja örökíteni a családi hagyományt  a családtörténetet, vagy hogy mit tanult, milyen tapasztalatokat szerzett. A leszármazottai és rokonsága sokkal jobban fogja becsülni a gyermekkoráról, háborús ill. emigrációs tapasztalatairól vagy utazási kalandjairól készített színes borítós, professzionális elkészítésű könyvet, mint egy dohos fényképalbumot vagy különálló lapokon kétsoros sortávval megírt kéziratot. A műfaj nem ismer határokat, lehet az családi szakácskönyv, családtörténet, gyermekek naplója az első szavakról, vagy a nagymamától, nagypapától tanult gyógynövényterápiák... Ne hagyja ötleteit veszendőbe menni, öntse őket időtálló formába! Regisztráljon! Küldje be kéziratát, írjon nekünk most!

A szerzők szempontjából eredményes és hatásos könyvkiadási és -terjesztési trükkökre kíváncsi? Iratkozzon fel ingyenes hírlevelünkre és jegyezze elő a Könyvkiadás alapjai című kiadványunkat!

Főoldal | Sitemap