Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Keresési módok

Nem titkos tippek és trükkök

Egy könyvet többféle módon lehet megtalálni.

A LiLLi-könyvesboltban mindenki megtalálhatja az érdeklődésének megfelelő könyvet:

  • Tematikus besorolás szerinti kereséssel
  • Keresőszó szerinti: általános ill. részletes kereséssel
  • Névmutató szerinti kereséssel

Tematikus keresés

Van egy tematikus besorolási rend. Ezen besorolásokra a kereső gomb megnyomására felugró adatablakban lehet keresni.

Amikor a képernyő tetején levő narancssárga sorban látható pl.

Főoldal » Shop » Könyvek » történelem » Magyar történelem » II. világháború

sor, akkor bármelyik kategóriára kattintva láthatóvá válnak a megadott tematikus besorolás alkategóriái, és az adott kategóriához közvetlenül is besorolt könyvek.

Pl.: Magyar történelem tematikus besorolásra kattintva az alábbi kategóriák jelennek meg:

  • történelmi regény
  • II. világháború
  • Magyar sorsok 1945-1990
  • Magyar zenetörténet

A könyvek közül egyesek csak a legrészletesebb tematikus besorolási szinten jelennek meg, mások megjelenhetnek az általánosabb tematikák alatt is. Célszerű annak a területnek a legrészletesebb tematikáját is megtekintenie, amelybe az Önt érdeklő téma tartozik.

Egy könyv gyakran több tematikus besorolás alatt is fellelhető. Lehet például egy könyv történelmi regény, ekkor mind a történelem/történelmi regény, mind a magyar próza megfelelő tematikus besorolásában meg fog jelenni.

Névmutató besorolás szerinti keresés

Minden egyes műhöz a mű LiLLi könyvesbolti adminisztrátora a szerző útmutatása szerint jellemző fogalmakat, neveket adhat meg, mint névmutató szavakat. Ezek ugyan többnyire előfordulnak magában a leírásban, de olykor nem. Például a Dogon mitológia c. könyv leírásához olyan névmutatókat lehetett kapcsolni, amelyek a mitológia tárgykörébe tartoznak.
A könyv részletes bemutatásakor a bal oldalon jelennek meg ezen névmutató, fogalommutató szavak. Ezekre rákattintva az érdeklődő olvasó megtalálhatja, hogy az adott témakör, fogalom, vagy név más könyvben ugyanilyen névmutató-fogalommutató szóként szerepelt-e. Ezen a módon a hasonló témájú könyvek akkor is összekapcsolódnak, ha egyébként pl. a tematikus besorolásban nem esnek egy kategóriába.
Például '1956" lehet mind történelmi mű, mind történelmi regény, mind riportkönyv fogalom kulcsszava.
Főoldal | Sitemap