Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Az ISBN: mikor kell?

Mit jelent az ISBN?
A könyveket nemzetközi megállapodások szerint egyértelműen az ISBN-számmal azonosítják.

Az ISBN az International Standard Book Number rövidítése, a könyvek egyedi, nemzetközi azonosító száma. Nem szükséges minden nyomtatványra megkérni, de ha könyve nem csupán egy-két példányban jelenik meg, akkor célszerű ISBN-nel ellátni. Az ISBN-kóddal megjelölt könyvek a jelenlegi magyar Áfa-szabályok szerint 5 %-os adókulccsal, míg az ISBN-nel nem azonosított könyvek, nyomtatványok 20 %-os áfa adókulccsal adóznak.

Az ISBN kérésének 2007-ben nincs a szerzőre illetve kiadóra hárított költsége. Az ISBN-ügyintézést a LiLLi Kiadó automatikusan intézi.

Ha Ön ragaszkodik ahhoz, hogy kiadványa ISBN nélkül kerüljön elkészítésre, és ennek törvényi akadálya nincsen, akkor kérjük, jelezze nekünk e-mailben!

Főoldal | Sitemap