Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



A megrendelt tételek kiszállítása és fizetés

A könyv kézbesítése
A kiszállítás minőségére hangsúlyt fektetünk. Partnereink kiválasztásánál a vevők szempontjait helyeztük előtérbe.

Csomag kiszállítása munkahelyre

A csomagot a futárszolgálat kiszállíthatja az Ön munkahelyére. Ez rendkívül praktikus megoldás, mert napközben egy-két perc alatt átveheti könyvét, s nem kell munkaidő alatt vagy után időre hazasietnie, hogy átvegye a csomagot. A futárnál tud fizetni is.

Ön a megrendelését követően e-mailben visszajelzést kap, amelyben megadjuk a futárszolgálat azonosító kódját. Ezt a kódot a futárszolgálat csomagkereső oldalára másolva követheti, hogy csomagja hol jár.

Csomag kiszállítása otthonába

Ha futár nem találja Önt otthon, meghagyja Önnek a telefonszámát. A futárral telefonon egyeztethet, hogy mikor történjen az új kiszállítás. Amennyiben megadta megrendelése előtt adatlapján telefonszámát, akkor a futár is fel tudja Önt hívni, hogy egyeztessenek.

Ön a megrendelését követően e-mailben visszajelzést kap, amelyben megadjuk a futárszolgálat azonosító kódját. Ezt a kódot a futárszolgálat csomagkereső oldalára másolva követheti, hogy csomagja hol jár.

Háromféle módon rendezheti könyveinek árát

  • Az átvételkor történő fizetéssel, ekkor a kézbesítésért 1103 Ft-ot kell fizetnie.

  • Előre feladja, átutalja a vásárlásainak összegét. Ekkor 200 Ft-al olcsóbb, 903 Ft a kiszállít5ás díja. Ez a mód működik a külföldi kiszállítások esetén is, ahol a postai árat mi emailban megküldjük Önnek.
  • Kivételes esetben előre egyeztetett időpontban és helyen lehetősége van más módon is átvennie. (Post restante, stb... ) Ilyen jellegű igényét kérem jelezze a megrendelésének a megjegyzés rovatában.

 

A LiLLi Kiadó székhelye.

A LiLLi Kiadó nem építi be a könyv kiszállítási díját a könyvek árába, egyetlen megrendelésébe ugyanakkor beletehet több könyvet is. Így ugyanazon a szállítási költségen egyszerre több könyvet kaphat kézhez. Használja ki a költséghatékony tervezés e módját és válogasson könyvkínálatunkból kedvére!

A LiLLi.hu fenntartja a jogot arra, hogy a csomagküldés módját megváltoztassa.

Csomag szállítása külföldre

Amennyiben Ön külföldre kívánja könyvét szállíttatni, akkor

  • E-mailben adjuk meg partnereink kiszállítási díjait és annak időtartamát.
  • Ezután előre ki kell fizetni utalással a könyv ellenértékét és a szállítási díjat. Lehetőség van euróban történő fizetésre is, e szándékát kérjük, jelezze a Kiadó felé.

Külföldi kiszállítással kapcsolatban magyar, német, vagy angol, nyelvenKérjük fordulhat hozzánk e-mail címünkön. E-mailben tájékoztatjuk az utalási adatokról is.

e-mail címünk: LiLLi [kukac] ccsi [pont] hu

Amennyiben közérdeklődésre számot tartó javaslata, megjegyzése van, kérjük a fórumban ossza meg velünk és a portál tagjaival.

Főoldal | Sitemap