Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Pontossági és zártsági nyilatkozat

Pontos elszámolás a jó barátság alapja

A portál zárt és pontos. Megrendelést kizárólag a rendszeren keresztül lehet indítani. Minden megrendelést követünk, a megrendelés mind a megrendelő, mind a szerző és a kiadó számláján megjelenik.

Portálunk alapvető célja, hogy a szerzők maximális támogatást kapjanak műveik nálunk történő megjelentetéséhez. Az együttműködés alapköve a pontos és naprakész elszámolás a könyvek fogyásáról és a jogdíjak alakulásáról.

Létrehoztuk az on-line, a hét minden napján éjjel-nappal működő bejelentkezési lehetőséget szerzőink, szerkesztőink és kiadó partnereink számára. A bejelentkezés után megtekintheti könyveinek eladási statisztikáját, jogdíjának alakulását.

Ez nem csak ellenőrzési eszköz, de tökéletes marketing eszköz is. A kapcsolódó cikket lásd lenn.

Hogyan ellenőrizheti Ön a portál nyilvántartásának pontosságát?

Ön, barátai, ill. ismerősei bármikor próbavásárlást végezhetnek. A vásárlások eredménye azonnal látszódik a könyvek eladási statisztikájában, így Ön mindig biztos lehet, hogy Portálunk megbízható, pontos nyilvántartást vezet az Ön könyvének fogyásáról. A pontos, precíz elszámolás a jó barátság alapja. Mi pedig szeretnénk, ha Ön elégedett barátja lenne szolgáltatásunknak.

Főoldal | Sitemap