Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Kötelező-e a LiLLi korrektorát alkalmazni a könyv kiadásához?

Helyesen írni nehéz dolog. Annyira koncentrálni, hogy többszöri átolvasással nagyon kevésre csökkenjen a hibák száma: külön szakma.

A korrektor elolvassa a könyvet, kijavítja, majd átformázás után ismételten leellenőrzi. Amikor a szavak más környezetben helyezkednek el, feltűnőbb egy-egy hiba, ennek esélyét így lehet kiküszöbölni.

A LiLLi Kiadó kizárólag profi korrektor által ellenőrzött kéziratokat tud megjelentetni. A szerző, az olvasó és a kiadó érdeke is, hogy kézirataink gondozottak, magas minőségűek legyenek.

A LiLLi Kiadó logója alatt megjelenő műveket korrektornak ellenőriznie kell. A korrektor elolvassa a könyvet, kijavítja, majd átformázás után ismételten leellenőrzi. Amikor a szavak más környezetben helyezkednek el, feltűnőbb egy-egy hiba, ennek esélyét így lehet kiküszöbölni.

Az ellenőrzést csak a LiLLi Kiadó által minősített korrektor végezheti. A minősítés a következőképpen zajlik:

  1. A jelölt regisztrál a LiLLi internetes rendszerébe. (Regisztráljon itt!)
  2. Bejelentkezik a saját neve alatt.
  3. Kitölti a nagy helyesírási tesztet.
  4. Az eredményt e-mailben megkapja a jelölt. Amennyiben 95 % feletti az eredménye, továbbítsa e-mailben a LiLLi kukac CCSi pont hu címre.

Ettől az időponttól a LiLLi Kiadó bármely kiadványának korrektúrájában közreműködhet.

FIGYELEM: Ha a kérdőív kitöltése előtt bejelentkezik, a rendszer automatikusan e-mailt küld Önnek tesztje eredményéről. Bejelentkezés nélkül is kitölthető a teszt, ez esetben az eredményről nem kap tájékoztató e-mailt.

Főoldal | Sitemap