Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Impresszum

A LiLLi kiadó korábban

A nagy kiadók kiválasztanak egy-egy nagyobb sikerre tippelt szerzőt/könyvet és azt kiadják. Sokkal kisebb a rizikó egy ismert szező ötödik könyvénél, vagy egy nemzetközileg nagy sikert aratott könyv fordításánál, mint egy elsőkötetes szerzőnél, így az újonnan felnövő írók, költők közül évente igen keveset karolnak fel. Az erős rostán sok szerzőt elutasítanak, akinek műve jobb sorra lenne érdemes.

A LiLLi Kiadó szolgáltató kiadó, aki mindenkinek segített a kötetének színvonalas elkészítésétől az értékesítésig: a LiLLi Kiadó egy magánkiadásokat segítő kiadói szolgáltatást nyújtó "angyal".

A Lilli kiadó 2016-tól

Elkezdtük a tudásalapú társadalom építésében való munkálkodásainkat. Ennek keretében szakcikkeket dolgozunk fel és ajánljuk fel Önöknek felhasználásra.

 

Adataink

Név: LiLLi Kiadó és Webáruház

Cím: 2094 Nagykovácsi Széna utca 5.

Adószám: 12739057-2-41

Cégjegyzékszám: 01 09701082

A Kiadót működteti: CCS'93 Kft. 2094 Nagykovácsi Széna utca 5.

E-mailcím: info(@)LiLLi.hu

Honlap címe: http://www.LiLLi.hu

Telefonszám: (+36) 30 948 6635

 

 

© www.LiLLi.hu 2007-2017 - Minden jog fenntartva!

 

Főoldal | Sitemap