Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



A LiLLi Kiadó legfrissebb megjelenései

LiLLi-kiadványok itt

LiLLi megjelenések

Izgalmas és fordulatos olvasmányok, novelláskötetek... Móró Piros második LiLLinél megjelent kötete, a Kékmadár folytatása elérhető, címe: A párttitkárnő. Megnézem!

Leczovics L. Zsolt: A kezdet... vagy a vég?!

LEczovics L.:A kezdet.. vagy a vég?!

"Hiszem, hogy lehet jó, magyar, szórakoztató bankrablásos történetet írni. Az, hogy nekem sikerült-e, döntsd el te. Te vagy a legjobb kritikus. Az olvasó az, akinek a véleménye igazán számít.
Ha van kedved, olvass bele nyugodtan a könyvbe, és ha elnyeri a tetszésed vásárold meg. Ha viszont nem tetszik, itt a remek lehetőség, hogy ajándékba vedd meg annak az embernek, akit nem szeretsz annyira, de sajnos muszáj megajándékoznod valamilyen alkalomra. Adni jó
!"

 

Anatole Hongrois: A meghalt és megszületett boldogság

Anatole Hongrois: A meghalt...

"Elgondolkoztató, emocionális történet. Az orvos barát - a jóindulatú gyomorrák diagnosztizálásakor - kicsit kilóg fekete humorával, ebbe nyerseségbe egy gyengébb idegzetű beteg a helyszínen bele is halhatna. Ez az egy epizód olyan, hogy ez így biztosan nem történne meg az életben. A többi valósághű, könnyű elképzelni: "mi lenne ha..."
Frappáns az, ahogyan egy másik orvossal szemben kialakuló ellenszenvet feloldja, és a tényleges mozgatórugót feltárja. Így nem rossz érzéssel, hanem a felismerés megnyugtató érzésével bocsátjuk útjára a doktort."

 

M. Szabó Melinda: Anna és a varázsgyűrű

M. Szabó: Anna és a varázsgyűrű

A könyv főszereplője a tizenhat éves Anna, aki a saját világában egy teljesen átlagos fiatal lány. Egy mágikus ezüstgyűrű segítségével a varázslók közé csöppen, történetesen egy varázslóiskolába, a Mágikába, ahol legnagyobb megdöbbenésére halottnak hitt nagyapja, Valentin az igazgató.

Valentin titokzatos körülmények között eltűnik, Eolion fogságába kerül. Anna elindul, hogy nagyapját kiszabadítsa és megmentse ezt a számára oly idegen és ijesztő világot, amiről a kezdetekkor szinte még semmit nem tud. Annának meg kell találnia igazi helyét ebben a világban, s az olvasó nyomon követheti, hogyan győzi le az útjába kerülő nehézségeket és a magában rejlő belső akadályokat: a kishitűséget, az önbizalom hiányát, hogyan válik igazi hőssé.

 

Eva Molnar: Az álmok szigete

álmok szigete

"Az emberi fantázia feneketlen kút.
Képzeljünk el egy világot, ahol mindent megkapunk, még mielőtt kérésre nyitnánk a szánkat. Vagy ahol egy pszichiáter többet kereshet, mint egy államfő, és mindenki megkapja a maga adag gyógyszerét. És mi történik, ha kihalnak a férfiak? Lehet-e biztosítást kötni a túlvilági életre? Léteznek bosszúálló kísértetek és vámpírok? Mi lenne, ha egy videójátékot valódi, hús-vér emberekkel lehetne játszani? Nehéz elképzelni? Semmi baj… Segítek.

Móró Piros: A párttitkárnő

móró piros 2Ez a könyv összehozza a hetvenes, nyolcvanas évek szocializmusának   furcsa kettősségét, idiotizmusát és ugyanakkor mégis igazságos, mélyen emberi valóságát. Azt hiszem, ez az, amit a mai generációk sohasem fognak megérteni másként, mint ilyen hiteles írásokon keresztül.

„Határozottan, önámítás nélkül állíthatom, hogy az elején mindent őszinte hittel és lelkesedéssel tettem. Évek múltával tépelődtem. Utakat kerestem, hogyan tovább. Nehéz volt a biztos jóléttel és a hatalommal szakítani. Mindent újra kezdeni. Utólag visszatekintve megérte. Harminc év távlatából egy pillanatig sem bánom, felégettem mindent, még a házasságomat is. Ma, amikor a határtalan gazdagodást látom, büszke vagyok magamra, hogy volt erőm szakítani azzal, amit nem tudtam elfogadni.”

teresa walther: Arcok a folyosóról

arcok a folyosóról "Folyosó. Amint kilépsz a folyosóra és felkapcsolódik a lámpa, hunyorogni kezdesz. Túl sok a fény, túl sok az új. Szűk a hely, szinte összeroppantanak a falak. Minden tégla életre kel, egyszerre lélegeznek, egyszerre merednek rád, és fürkésznek. Lépéseidet nem tudod koordinálni, a térdeid folyamatosan meg-megroggyannak. Mert minden idegen és ismeretlen."


A könyv a Fiatal kortárs írók-sorozat legújabb tagja. Már megtalálható és rendelhető a LiLLi exkluzív könyvesboltjában!

Andrew Lucas McIlroy: Az álmokon túl

Az álomokon túlMiért olvassam el az Álmokon túlt?

Meggyőző érveket talál a könyv oldalán, ide kattintva!

 

 


Fiatal kortárs írók II.: Sach Nefer: Felvonások

Sach NeferTitokzatos kisregény piros pipacsokkal és különös hangulatú novellák, mindez egy kötetben...
Két lélek örökös vándorlása a pipacsok állandó felbukkanásával kísérve. Az eltűnt idő nyomában jár a feketelyuk-kutató... Lehet, hogy a halál után is jóvátehető az élet?

 

 

Elektronikus könyveink (E-book-ok)

B. Kósa Katalin: Szerena szisztéma (elektronikus könyv)

Maruzs Éva: Emberek és idegenek (elektronikus könyv)

Főoldal | Sitemap