Üdvözli a www.LiLLi.hu! Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó

Hírlevelek

Hírlevelünkkel Ön is informáltabb lehet!


Cikkeinkben tájékoztatjuk, hogyan alkalmazhatja ön a méhészeti termékeket Saját és családja egészségének megvédése érdekében. A tudományos eredményeket folyamatosan dolgozzuk fel!

Ez egy bizalmasan kezelt levelezőlista, amely semmilyen körülmények között nem kerül illetéktelen kezekbe. Ha szeretne, bármikor lejelentkezhet a listáról. Regisztráljon MOST! A jövő sikerkönyve múlhat ezen.



Fiatal kortárs írók - LiLLi könyvsorozat

A Fiatal kortárs írók címmel a LiLLi Kiadó könyvsorozatot indított, mellyel, mint a neve is mutatja, fiatal szerzők friss alkotásait tartalmazó munkáit publikálta és publikálja

A Fiatal kortárs írók címmel a LiLLi Kiadó könyvsorozatot indított, melyben, mint a neve is mutatja, fiatal szerzőink friss alkotásait tartalmazó munkáit publikálta és publikálja. Ezzel a sorozattal külön is szeretnénk kiemelni ezen alkotásokat, melyek bár mind különbözőek, összeköti őket a fiatal és a kortárs jelző. Exkluzív könyvesboltunkban megtekinthetők, beszerezhetők, a könyvekhez több oldalnyi betekintő, ajánló és kép tartozik.

A sorozat eddigi tagjai:

Fiatal kortárs írók I.: Elbeszélések - irodalmi antológia 11 szerző tollából

Fiatal kortárs írók II.: Sach Nefer, Felvonások - a címadó kisregény és novellák egy kötetben

Már rendelhető a két legújabb tag!!!

Fiatal kortárs írók III.: Molnár Éva, Álmok szigete - ajánló és betekintő itt elérhető!

Fiatal kortárs írók IV.: teresa walther, Arcok a folyosóról - ajánló és betekintő itt elérhető!

Főoldal | Sitemap